Savcı Zekeriya Öz ve Emniyetçi Hayati Başdağ'ın Haram Lokmaları

3. Sınıf Emniyet Müdürü Hayati Başdağ Hastane çıkışı kelepçeli ellerini havaya kaldırarak "Haram lokma yemedim. En ufak kanunsuz hiçbir işim yok." diyerek tepkisini dile getirdi. Başdağ, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

İŞTE O HAYATİ BAŞDAĞ'IN YEMEDİ HARAM LOKMALARDAN BİRKAÇI




24 Aralık 2010 tarihinde gizli tanık sıfatıyla savcı Zekeriya Öz'e ifade veren Deniz Uygar'ın (İlker Çınar) yanında getirdiği ve Zekeriya Öz'e teslim edilen flash belleğe ait inceleme raporunda yer alan 6 adet HARAM LOKMA..







Sayın Hayati Başdağ'dan cevabı beklenen bir soru: 24 Aralık 2010 tarihinde Savcı Zekeriya Öz'e teslim edilen ve 19 Ocak 2011 Tarihinde incelemesi tamamlanarak Raporu hazırlanan Flash Bellek'in içinden çıkan 17 MART 2011 TARİHİNDE ( Flash Bellek'in teslim tarihinden 84 GÜN, Rapor tarihinden 57 gün sonra) İLK KEZ OLUŞTURULMUŞ DİJİTAL BELGELERİN NEREDEN, NASIL, NİÇİN VE KİM TARAFINDAN FLASH BELLEK'E YERLEŞTİRİLDİĞİNİ AÇIKLAYACAK MISINIZ?
BU BELGELER HARAM MIDIR? HELAL Mİ? HELALSE, SERTİFİKASINI KİMDEN ALDINIZ?






















































.

Yorumlar

  1. Salak herifler, kimi kandırmaya çalısıyosunuz.. daha fazla kendinizi rezil etmeden bu saçma sapan uyduruk hikaye yi kaldırmanızı tavsiye ederim.. yok kaldırmıyoruz diyosanız, mahkemede görüşürüz.. SAHTEKARLAR!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lütfen harekete geçin ve mahkemede görüşelim. Lakin, bu konuda savcılık zaten soruşturma yürütüyor. Siz Çağlayan adliyesine gidip müşteki olarak ifade verin. Tavsiye ederim. Hem görüşmüş oluruz Mr. Adsız

      Sil

Yorum Gönder