Dinlemeye takılan konuşmalarda yer alan ve örtbas edilen gerçekler - 1

BU BİR İHBARDIR. CUMHURİYET SAVCILARINI GÖREVE ÇAĞIRIYORUM...

MALATYA ZİRVE DAVASI EK KLASÖRLERİNDE YER ALAN İLETİŞİM TESPİT TUTANAKLARINA GÖRE MİSYONERLERİN BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YA DESTEK VERDİKLERİ GÖRÜLÜYOR.

BU BİR İHBARDIR. CUMHURİYET SAVCILARINI GÖREVE ÇAĞIRIYORUM...

Azmettirilenin azmettirildiğini, azmettirenin azmettirdiğini bilmediği, azmettirenin kimi azmettirdiğini, azmettirilenin kim tarafından azmettirildiğini bilmediği, azmettirilen hangi amaçla azmettirildiğini, azmettiren hangi amaçla azmettirdiğini bilmediği, azmettirenin azmettirileni nerede, nasıl, niçin, neden, ne zaman azmettirdiğini ve azmettirme görevine kimler tarafından azmettirildiğini de bilmediği… BİR ÖRGÜT…

Örgüt; ketumiyet, aşırı gizlilik ve katı kurallar üzerine kurulmuş olmasına rağmen ve hatta karı-koca olan bir çiftin aynı örgüte bağlı çalışıyor olsalar dahi birbirlerini bilmedikleri bir ortamda yani böylesine gizli bir örgütte her ne hikmetse örgütçüler çakkıdı çakkıdı ulu orta konuşuyor. Güvenmedikleri ve izlemeye aldıkları ne idüğü belirsiz bir homojene her şeyi anlatıyorlar. Yersen… Afiyet olsun!

Örneğin, İlker çınar her gece birlikte uyuduğu kişinin örgütçü olduğunu bilmekten acizken Levent Ercan GELEGEN’İN JİTEM’E lokal anlamda çalışan bir eleman olduğunu aynı zamanda da jandarma istihbarata haber elemanlığı yaptığını ve hatta emniyet ile mit arasında kontr-espiyonaj yaptığını - varsa yoksa bir tek İlker çınar - biliyor. Bu kurumların Levent Ercan GELEGEN hakkında mahkemeye göndermiş oldukları resmi yazıların hiçbir önemi yok. Önemli olan MALATYA ÖZEL YETKİLİ GİZLİ NOTER MAKAMI İlker ÇINAR’IN anlattıkları.

3 KİŞİNİN BİLDİĞİ SIR DEĞİLDİR.

1 ) İLKER ÇINAR, MERSİN'DE DÜZENLENEN BİR TOPLANTIYA PKK’LI TERÖRİSTLERİN KATILDIĞINI ANLATMIŞTIR. BU PKK’LI TERÖRİSTLERİN MİSYONERLER TARAFINDAN EĞİTİLMELERİ AMACIYLA YUNANİSTAN’A GÖNDERİLDİKLERİNİ DE HABER ELEMANI SIFATIYLA VERMİŞ OLDUĞU BİLGİLERE EKLEMİŞTİR.

2 ) Sanık Hüseyin Yelki, Ankara konutkent Protestan kilisesinde pastörlük yapmış olan ancak daha sonra Ankara kurtuluş kiliseleri baş pastörü ihsan Özbek isimli şahsa biat etmediği için şantaj-tehdit ve darp edilmesi nedeniyle Hıristiyan cemaatinden ayrılmış olan lokman sabuncuoğlu isimli şahısla yapmış olduğu ve İstanbul 12.acm’nin 04.01.2011 tarihli iletişim dinleme kararı neticesinde kayda alınan telefon görüşmesinde yaptığı açıklama çok vahimdir. Şöyle ki; sanık Hüseyin yelki bu telefon görüşmesinde, Diyarbakır kilisesi pastörü olarak görev yapan Kürt kökenli misyoner Ahmet güvener isimli şahsın, PKK’lı misyonerleri vaftiz ettiğini ve kck toplantılarına katılarak kck eylemlerine destek verdiğini lokman sabuncuoğlu isimli şahsa anlatmış ve teyit ettirmiştir. Ayrıca sanık Hüseyin yelki, PKK’lı ların vaftizi ve kck toplantılarına verilen desteklerle ilgili elindeki tüm belgeleri TV’ler de canlı yayınlara çıkarak herkese açıklayacağını da belirtmiştir. 


BELGELERİN ASLINA 2.İDDİANAME 68 NOLU EK KLASÖR DİZİN 14-15-16-17 DEN ULAŞABİLİRSİNİZ

MİSYONERLERİN BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNE DESTEK Mİ VERİYOR?




3 ) ANTALYA İNCİL KİLİSESİNE ÜYE OLAN MERAL ÖZMEN İSİMLİ HANIMEFENDİ, FACEBOOK İSİMLİ SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDE, TÜRKİYE PROTESTAN KİLİSELER BİRLİĞİNİ İSTİFAYA DAVET EDEN KOMİTE BİRLİĞİ ADIYLA KURULAN BİR GRUP SAYFASINDA YAPTIĞI AÇIKLAMALARDA;
KİLİSE PASTÖRÜ OLAN RAMAZAN AR(I)KAN VE SELAMİ TERECİ İSİMLİ ŞAHISLARIN
 "DHKP-C VE MLKP" ADLI TERÖR ÖRGÜTLERİNE ÜYE OLAN ŞAHISLAR HAKKINDA SAHTE BELGELER DÜZENLEYEREK BU TERÖRİSTLERİN YURTDIŞINA KAÇMALARINA YARDIM VE YATAKLIK ETTİKLERİNİ AÇIĞA ÇIKARTMIŞTIR.

3 FARKLI ZAMAN DİLİMİNDE 3 FARKLI KİŞİ TARAFINDAN İTİRAF MAHİYETİNDE OLAN BU AÇIKLAMA SONRASI ŞU GERÇEK ORTAYA ÇIKMAKTADIR.

 “ 3 KİŞİNİN BİLDİĞİ SIR DEĞİLDİR…”

BU KANITLAR KARŞISINDA,

ŞİMDİ SORMAK İSTİYORUM!

BEN Mİ DOĞRU SÖYLÜYORUM

YOKSA

ONLAR MI?


AÇIK KAYNAK BİLGİLERİDİR. İSTEYEN HERKES ULAŞABİLİR...




Yorumlar