Zaman gazetesinin Zirve Hezeyanları - Yalanlar ve Gerçekler

Akşam Gazetesinden AHMET DİNÇ'in Zirve Yayınevi Davası tutuklu sanığı (Mağduru) E. Alb. Mehmet Ülger ile yaptığı ve 2 Eylül Salı (Dün) günü  "Boğaz kesenleri paralel abiler eğitti" ve 3 Eylül Çarşamba (Bugün) günü "Zirve cinayetinde paralel oyunlar" başlığıyla yayınlanan röportajı sonrası harekete geçen ve bir kısım medya tarafından Paralel medya yayın organı olarak adlandırılan "Zaman" Gazetesi 3 Eylül 2014 Çarşamba günü YAKUP ÇETİN -EŞREF AKGÜN imzasıyla yayınladığı haberinde; "Akşam'ın Zirve hezeyanları; 1 haberde 7 yalan" başlığını kullandı. Haberin içeriğinde; "Hükümete yakın Akşam gazetesi, Hizmet Hareketi’ne iftira atmak için Zirve Yayınevi cinayetlerinin 2 numaralı sanığı eski Malatya İl Jandarma Komutanı Mehmet Ülger’in hezeyanlarına sarıldı. Gazete, sanık Ülger’in mahkeme tarafından ciddiye alınmayan mesnetsiz iddialarını gerçekmiş gibi sundu."

17 Aralık 2013 tarihli yolsuzluk operasyonu sonrası adım adım deşifre olan suç şebekesinin üstündeki şüpheleri temizleme çalışmalarına başlayan "ZAMAN" Gazetesinin yalanlarına hep beraber göz atalım.

İŞTE O YALANLAR, İŞTE O GERÇEKLER... 
Şimdi hep beraber kimin yalan söylediğini ortaya çıkaracağız.

Öncelikle tarafların yaptığı açıklama ve haberlere göz atalım.

Akşam Gazetesinden başlayalım...
Yayınlanan röportaja ait linkler. Lütfen bağlantıya tıklayınız...

1- http://www.aksam.com.tr/siyaset/bogaz-kesenleri-paralel-abiler-egitti/haber-335685

2- http://www.aksam.com.tr/siyaset/zirve-cinayetinde-paralel-oyunlar/haber-335942

Bu röportajı okuduğumuza göre şimdi "ZAMAN" gazetesinin canhıraş çığlıklarına göz atalım.

http://www.zaman.com.tr/gundem_aksamin-zirve-hezeyanlari-1-haberde-7-yalan_2241539.html

Zaman gazetesi, Akşam gazetesini ve röportaj yapılan E. Alb. Mehmet Ülger'i yalancılıkla suçluyor. Peki yalan söylediklerine dair belgeleri neden yayınlamıyorlar? Yayınlamıyorlar çünkü asıl yalancı kendileri. Yıllardır yalan haber konusunda master yapmış olan Zaman gazetesinde gerçekleri yazması beklenemezdi.
Bu röportaj içeriğinde geçen konularla ilgili "YALAN" yaftasını yapıştıran Zaman gazetesi bakalım belgeler yayınlandığında ne cevap verecek. İnsan hayatını karartma, insan şerefine leke sürme, iftira atma konularında uzman olan Zaman gazetesini Allah'a havale ediyor, Kıyamet günü herkesin her amelinin hesabını vereceğini hatırlatıyorum.
Yargı önünde hesabını vereceğiniz günü sabırla bekliyorum.

Levent Ercan Gelegen / Sade Vatandaş

HADİ BELGELERİ YAYINLAYALIM VE GERÇEKLERİ OKUYALIM...
ZAMAN GAZETESİ Mİ YALAN SÖYLÜYOR YOKSA MEHMET ÜLGER VE AKŞAM GAZETESİMİ YALAN SÖYLÜYOR HEP BİRLİKTE GÖRELİM. ÖNCE BELGELERİ OKUYALIM SONRA YORUM YAPALIM













BELGELERİ OKUDUK. TAMAMI DAVA KLASÖRLERİNDE BULUNMAKTADIR.
MERAK EDEN 1.İDDİANAME, 18 VE 19 NOLU EK KLASÖRLERE BAKABİLİR. (biz devam edelim)

1- Belgelere göre, olaydan (18 Nisan 2007) 1 gün önce polis işlem yapmış. Şüphelilerin ifadesini almış. (Silaha ait Fatura üstte) Silahlardan biri hakkında işlem yapmış ancak diğer 2 silah hakkında işlem yok. Şüpheli beyanına göre, bagajda olduğu için polisler diğer 2 silahı görmemiş.
2- Zaman gazetesi yaptığı "YALAN, İFTİRA VE HAKARET" dolu haberinde silahların olayda kullanılmadığını yazıyor, Akşam gazetesi ve Albay Mehmet Ülger'i yalancılıkla suçluyor.
Peki belgeler ne diyor: 


(1. İddianame 19 nolu ek klasör  sayfa 453)

"Silahları kullanarak maktulleri etkisiz hale getirerek ellerini arkadan bağladık." (Asli faillerden Cuma Özdemir ifadesi Sayfa 7) 

Peki ZAMAN gazetesi haberinde hangi YALANLARI SÖYLEMİŞTİ?





ŞİMDİ SORMAK İSTİYORUM. EY ZAMAN GAZETESİ, YALAN HABER YAPMAYI, MASUM İNSANLARA İFTİRA ATMAYI, İNSANLARIN ŞAN VE ŞEREFLERİYLE OYNAMAYI NE ZAMAN BIRAKACAKSINIZ.
SİZE BU KONUDA TALİMAT VEREN BİRİLERİ Mİ VAR?
SİZDE HİÇ ALLAH KORKUSU YOK MU?
SİZ NASIL MÜSLÜMANSINIZ?
SİZ, ALLAH'A, PEYGAMBERİNE, KİTABINA, MELEKLERİNE, HESAP GÜNÜNE, CENNET VE CEHENNEME İNANMIYOR MUSUNUZ?
KIYAMET GÜNÜ NASIL HESAP VERECEKSİNİZ?
AÇIKÇA SÖYLEYİN, ÖLMEMİZİ Mİ İSTİYORSUNUZ?
EĞER SİZ MÜSLÜMANSANIZ VE KALBİNİZDE ALLAH KORKUSU İLE YAŞIYORSANIZ! BEN SİZİN İNANDIĞINIZ TÜM DEĞERLERİ REDDEDİYORUM Kİ GERÇEK TAM TERSİ...
YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM...    

BU ÜLKENİN YÜZ KARASI GAZETELERİNDEN BİRİSİ VE  BU ÜLKENİN 1 NUMARALI MÜFTERİ GAZETELERİNDEN BİRİSİ SİZSİNİZ!
HALA SIKI SIKIYA  TUTUNDUĞUNUZ, 15 FARKLI İFADE VEREN GİZLİ TANIK İFADELERİNİZDEN BAŞKA ELİNİZDE NE VAR EY HABER SAHTEKARLIĞI UZMANLARI. 



SİZİN ZİHNİYETİNİZ İLE AYNI TOPRAKLARDA YAŞAMAYI, AYNI HAVAYI SOLUMAYI ZUL SAYIYORUM. 

Yorumlar